Therese Berggren, Platschef

Läs vår intervju med Therese Berggren som är Platschef på två av våra gym i Uppsala. Hon berättar varför hon valde att börja jobba på Actic och hennes drivkraft i att få hjälpa människor till en bättre livsstil!

Varför valde du att börja jobba på Actic?
Då jag alltid har varit intresserad av träning och hälsa så var det ett givet val för mig att börja på Actic när denna tjänst som Platschef dök upp. I min roll på Actic har jag möjlighet att få hjälpa människor till en bättre livsstil. Jag kommer tidigare från Handels men detta känns som något speciellt, att få sälja friskvård och hälsa och få bidra till vår vision, ett friskare samhälle genom träning!

Vad gör du på Actic?
Jag jobbar som Platschef för två av våra gym i Uppsala, Actic Kraftkällan och Actic Tornet. Som platschef ansvarar jag för flera områden såsom personalansvar, den dagliga driften och kundupplevelsen för våra medlemmar.

 

Det bästa med att jobba på Actic är att varje dag kunna ge människor verktyg för att nå sina mål och få in träning i sina livspussel.

Vad är det bästa med att jobba på Actic?
Det bästa med att jobba på Actic är att varje dag kunna ge människor verktyg för att nå sina mål och få in träning i sina livspussel. Det är ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik och det är något jag trivs med och tycker är väldigt roligt. 

Vilken typ av träning gillar du mest själv?
En blandning av kondition och styrka är den träning som passar mig bäst. Just nu tränar jag bland annat med en Online PT i vår träningsapp Actic Anywhere vilket är väldigt inspirerande.  

Vi sätter kunden i fokus

Actic Group är en av de ledande gymkedjorna i Norden och driver drygt 170 gym med knappt 200 000 medlemmar på huvudmarknaderna Sverige, Norge och Tyskland. Vi sätter kunden i fokus och erbjuder tillgänglig och inspirerande träning genom våra tre träningsarenor – gymmet, utomhus och digitalt.

Jobba på Actic
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor