Sofia Brandberg, Chief Marketing Officer

Läs vår intervju med Sofia Brandberg som jobbar som Chief Marketing Officer på Actic. Sofia berättar vad det bästa är att jobba på Actic är och hur det är att få jobba med något hon älskar – träningen!

Varför valde du att börja jobba på Actic?
Åh det var ett jättelätt beslut för mig att börja på Actic! Det var framförallt två ingredienser som avgjorde för mig. Den ena var möjligheten att få vara en del av en stor transformation med varumärke som en av de drivande krafterna, vilket är det jag brinner för i min professionella roll, och den andra var möjligheten att få jobba med det jag älskar på min fritid, träningen. Jag har jobbat som gruppträningsinstruktör i 15 år och älskar gymmet och vad träningen gör för mig och för andra.

Det är meningsfullt att gå till jobbet när det vi gör syftar till att få fler att träna mer och genom det få ut mer av livet!

Vad gör du på Actic?
Jag arbetar som Chief Marketing Officer på Actic och tillsammans med mitt team arbetar vi för att bygga vårt varumärke och vår affär. Vi har en stor möjlighet att påverka både det stora och det lilla. Alltifrån strategi och långsiktigt varumärkesbyggande till detaljer i kommunikation och försäljning här och nu. Mina arbetsdagar är väldigt varierade och jag hinner sällan kolla på klockan. Att jag tagit min egen träning till nästa nivå är också ett plus med jobbet.

Vad är det bästa med att jobba på Actic?
Det bästa med att jobba på Actic är mina kollegor! Det är genuina och kompetenta kollegor och många som känner precis som jag – att det är meningsfullt att gå till jobbet när det vi gör syftar till att få fler att träna mer och genom det få ut mer av livet! 

Vilken typ av träning gillar du mest själv?
Att springa ger mig luft under vingarna och klarhet i tanken! Jag har småbarn hemma och ett jobb som kräver mycket och löpningen är lätt att få in i vardagen, jag springer gärna tidigt på morgonen innan alla andra vaknat. 

Vi sätter kunden i fokus

Actic Group är en av de ledande gymkedjorna i Norden och driver drygt 170 gym med knappt 200 000 medlemmar på huvudmarknaderna Sverige, Norge och Tyskland. Vi sätter kunden i fokus och erbjuder tillgänglig och inspirerande träning genom våra tre träningsarenor – gymmet, utomhus och digitalt.

Jobba på Actic
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor