Niklas Holmberg, Personlig Tränare

Läs vår interjvu med Niklas Holmberg, en av våra Personliga Tränare på Actic. Han berättar varför han började på Actic och att han får jobba med det bästa han vet - träning och människor!

Varför valde du att börja jobba på Actic?
Valet att börja jobba på Actic var lätt! Jag kände igen mycket av mig själv i företaget, det finns en framåtanda och en enorm vilja och drivkraft att skapa bra träning som är till för alla. Jag kände direkt att Actic nu har påbörjat en resa som jag vill vara med på!

Vad är det bästa med att jobba på Actic?
Ja först och främst så är det ju att jag får jobba med det bästa jag vet, nämligen träning och människor! På Actic så får jag dessutom göra detta i tillsammans med mina fantastiska kollegor vilket är grymt inspirerande. Det jag även vill lyfta fram är riktigt bra företagskultur, där man är med och kan påverka. Det finns alltid möjlighet att utvecklas på Actic!

Som personlig tränare på Actic så lever du med träning hela dagarna, vilket är väldigt inspirerande!

Vad gör du på Actic?
Jag jobbar som Personlig Tränare på Actic Ulriksdal, och som Online PT i vår träningsapp Actic Anywhere. Rollen som personlig tränare på Actic innebär både frihet och ansvar, du planerar själv upp dina dagar och bokar in dina klienter och kan på så sätt styra din arbetstid. På anläggningen jobbar jag tillsammans med platschef och övriga PTs i vårt team. När jag inte är ute på gymgolvet så jobbar jag framför datorn där det både handlar om att coacha mina onlineklienter samt att förbereda och utvärdera träningspassen med mina klienter jag tränar "live". Som personlig tränare på Actic så lever du med träning hela dagarna, vilket är väldigt inspirerande!

Vilken typ av träning gillar du mest själv?
När jag tränar själv så blir det en hel del löpning. Men det är även styrketräning samt en del crossfit inspirerad träning på schemat, jag älskar att utmana mig själv och prova på nya saker!

Vi sätter kunden i fokus

Actic Group är en av de ledande gymkedjorna i Norden och driver drygt 170 gym med knappt 200 000 medlemmar på huvudmarknaderna Sverige, Norge och Tyskland. Vi sätter kunden i fokus och erbjuder tillgänglig och inspirerande träning genom våra tre träningsarenor – gymmet, utomhus och digitalt.

Jobba på Actic
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor